زرشک پلو با مرغ ، طعمی اصیل

“زرشک پلو با مرغ” یک مهمان مقوی با کلاس زرشک پلو با مرغ سفره های ایرانی است که تهیه آن بسیار آسان است.

 

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مخلوط

 

زعفران زرشک حرفه ای و خوشمزه را با مرغ درست کنید
زرشک pilaf یکی از خورش های خوشمزه ای است که ما قصد داریم طرز تهیه طبخ در این قسمت از آشپزخانه مرطوب را آموزش دهیم.
همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی زرشک پلو با مرغ از غذاهای پرطرفدار در ایران است که اغلب در مراسم ویژه و مهم مانند عروسی یا تشییع جنازه مورد استفاده قرار می گیرد.
برای آشنایی با روش تهیه این غذای خوشمزه به روشی کامل و ساده ، از این آشپزخانه مرطوب در این مقاله زرشک پلو با مرغ با ما همراه باشید.
مواد لازم زرشک pilaf
مواد زرشک با مرغ
مواد لازم برای تهیه پلو زرشک با مرغ
برنج: 4 فنجان
مرغ: 4 قطعه
پیاز خرد شده نگین: 1 قطعه
زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم شده غلیظ: 4 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
گلاب: 1 قاشق غذاخوری
زرشک: 1 فنجان
شکر: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
خلال پسته: 100 گرم
کره: 50 گرم
زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش

 

طرز تهیه زرشک pilaf با مرغ خوشمزه
برای طبخ این ظرف ابتدا مرغ خرد شده را با پیاز ، زردچوبه و نمکی که قبلاً آماده کرده بودیم سرخ کنید ، با دو قاشق غذاخوری روغن زرشک پلو با مرغ روی حرارت متوسط ​​و به نسبت گلدان موجود در آن ، به مدت یک چهارم 20 دقیقه تا زمانی که پیاز کاملاً سیراب می شود. و مرغ را در گلدان برای مزه دار کردن.

بعد از مزه مرغ ، حدود 4 لیوان آب به آن اضافه کنید. زرشک پلو با مرغ مراقب باشید سطح روی مرغ را با آب پر نکنید.

البته این به سلیقه شما بستگی دارد و غلظت سس بسته به ذائقه شما می تواند آبکی یا غلیظ باشد.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ دونفره

 

وقتی مرغ به مدت یک ربع ساعت پخته شد ، زرشک پلو با مرغ بعضی از مراحل پخت و پز انجام می شود و زمان زیادی برای پخت غذا لازم نیست ، بنابراین پس از تمام این مراحل ، صبر می کنیم تا 4 لیوان آب که به مرغ خود اضافه کرده ایم. به 2 لیوان برسید
طعم دهنده مرغ زرشک را با مرغ میل می کنیم
در این قسمت ، جایی که مرغ پخته می شود ، زرشک پلو با مرغ آن را با آزمایش تست کردیم که مطمئن شدیم از آن پخته شده است تا مرغ را خوشبو تر کند.

در یک قابلمه جداگانه یک قاشق غذاخوری روغن بریزید زرشک پلو با مرغ و رب گوجه فرنگی از قبل آماده شده را درون تابه بریزید. خمیر را که یک دقیقه در روغن ریختیم ، سرخ کنید.

برای روشن شدن رنگ و از بین بردن بوی خام ، پس از سرخ کردن رب و روغن ، لیمو ، گلاب و یکی از 4 قاشق غذاخوری زعفران را که آماده کرده ایم اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *