[ad_1]
معاون درمان وزارت بهداشت افزود: نزدیک به ۴۰۰۰ تخت آی سی یو برای بیماران کرونایی در نظر گرفته شده است که این تعداد پر شده است که علت حضور بیماران درای سی یو به دلیل مراقبتهای ویژه به آنان است.
جان بابایی گفت: در کمتر از ۴۰ روز ۳۰۰ تخت به آی سی یو اضافه شده است و نگرانی ما در بیمارستانها برای حفاظت کادر درمانی و پرستاران کاهش یافته است.
وی افزود: در اکثر بیمارستانها خیرین تجهیزات پزشکی، غذا و لوازم مورد نیاز برای کادر درمانی را تهیه میکنند. همچنین گروههای جهادی در بیمارستانها حضور یافته و به بیماران ما کارهای خدماتی ارائه میدهند.
معاون درمان وزارت بهداشت در عین حال گفت: با درسهایی که از این بحران گرفتیم در جاهایی که نیاز به سرمایه گذاری بیشتر است با کمک صندوق ذخیره ارزی، جاهایی که بشه تقویت کرد تا نگرانی ها برطرف شود. مثل توسعه تخت های ویژه، توسعه بخشهای واگیردار، زیرساختهای تاسیساتی مثل خرید دستگاههای اکسیژن ساز و افتتاح پروژه بیمارستان ۶۰۰۰های در حال تکمیل، می تواند کمبودهای ما را برطرف کند.
آقای دکتر جان بابایی همچنین گفت: تقریباً همه تختهای در نظر گرفته برای آی سی یو پر است که دلیل اصلی آن این است که بیماران مراقبت میشوند و میزان مرگ و میر کاهش پیدا کرده و ماندگاری بیماران در آی سی یو افزایش یافته است.
وی افزود: در کنار کاهش نسبی مراجعات به بیمارستانها روند رو به ترخیص نیز افزایش یافته است که این علامت بسیار خوبی است که در مجموع تعطیلی مدارس، دانشگاه ها، بازار، فاصله گذاری اجتماعی، در خانه ماندن مردم و شرایطی که دولت ایجاد کرده است، ان شاء الله میتوانیم به سمت مهار حرکت میکنیم.
[ad_2]
Source link